«ΦΩΤΗΣ Ο ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ» : «ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΕΝ ΔΙΝΩ» !


ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ: Η ΔΗΜΑΡ ΑΠΑΙΤΕΙ «ΦΕΡΕΓΓΥΑ ΠΡΟΣΩΠΑ» ΚΑΙ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»

Η ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ

Ολα τα σενάρια για το σχηματισμό (ή μή!), κυβέρνησης «συνευθύνης» με πινελιές «εθνικής σωτηρίας»  παραμένουν ανοιχτά. Μεγάλο ερώτημα παραμένει αν στο νέο κυβερνητικό σχήμα θα συμμετάσχουν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, γιατί και ο Μπένυ βρίσκει μπόσικο τον Σαχλαμαρα και εκβιάζει κι αυτός μαζύ με τον Φώτη τον ιντερνάσιοναλ.

 

Μετά το τέλος της κρίσιμης συνάντησης με τον αρχηγό της Νέας Ντοροκρατίας ο  Κουβέλης ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος επανέλαβε στον κ. Σαμαρά ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση και μάλιστα προοδευτικού χαρακτήρα στη βάση συγκεκριμένων προγραμματικών δηλώσεων, προκειμένου να βγει από το σημερινό αδιέξοδο. Συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν οτι το «προοδευτικό» πάει στο φλέγον μεταναστευτικό, όπου η ΝΔούλα νόμισε ότι την παίρνει να υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια.

Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε τις επτά θέσεις της ΔΗΜΑΡ και σημείωσε ότι βασική γραμμή είναι η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, η σταδιακή αποδέσμευση της χώρας από όρους του Μνημονίου, η άρση της νομοθετικής πράξης που οδήγησε στο γκρέμισμα των μισθών, αλλά και η άμεση επαναφορά της μετενέργειας.

Ο κ. Κουβέλης, κλείνοντας την ομιλία του σημείωσε: «Λευκή επιταγή η ΔΗΜΑΡ δεν δίνει. Το αν θα υπάρξει συνεργασία θα εξαρτηθεί από το σύνολο των προγραμματικών δηλώσεων και το αν θα συγκλίνουν με το πρόγραμμα της παράταξής μας.

Στο βαθμό που μπορεί να προωθηθεί η συγκρότηση προοδευτικού χαρακτήρα κυβέρνησης, πρέπει να δούμε και τα πρόσωπα που θα την απαρτίσουν».

Πάντως σήμερα ξεκίνησαν να λένε ότι πριν το τέλος της ημέρας είναι πιθανό να έχουμε νέα κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Αναμένεται να πάνε και στον Παπούλια να διαιτητεύσει, αλλά καλύτερα να βρίσκονταν απευθείας στην Πρεσβεία να λυθεί το πρόβλημά τους.

Στις 10:00 η συνάντηση Βενιζέλου-Κουβέλη  για να «ψάξουν τη χρυσή τομή για να φτάσουν σε συμφωνία» !

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s