Μεταξύ μας, μπορεί και να μην καταφέρουν να τα βρουν …


 ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΓΚΡΟΜ

Δείτε στο βίντεο πως αντέδρασαν τα κουτορνίθια της Πρεσβείας στην Δημοκρατία
 
 

ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ

 
 

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑΙ!

 
 
Ο Σαχλαμαράς οταν νωρίτερα πήρε την πρωτοβουλία να πάει στον Παπούλια για να ορκισθεί πορδυπουργός, τού ‘πε τη μαγική λεξούλα «δεδηλωμένη», ως για να δικαιολογήσει την επιμονή του να αναλάβει αυτός το πόστο, από το οποίο φαγώθηκαν να τον απαλλάξουν τόσο ο Τούρκογλου με τους «τεχνοκράτες» του, όσο κι ο κυρ Φώτης ο ιντερνάσιοναλ με τα  «προοδευτικά» οράματα του και καλά. 
Τώρα οι εισαγόμενοι αυτοί τραπεζαλητες εκβιάζουν τον «ορκισμένο» με τη συμμετοχή τους που θεωρείται απαραίτητη για τη νομιμοποίηση της κυβέρνησης που ακόμα καταρτίζουν. Απαιτούν να δεσμευτούν συνυπεύθυνα και τα τρία κόμματα  να επιβάλουν τάχιστα να υλοποιηθεί το πρόγραμμά τους, που δεν είναι άλλο από την παλιά καλή την ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ, για την οποία σας λέμε τόσο καιρό… 
Αυτά όλα βεβαίως δεν τα λένε στον κόσμο, μέσα κι έξω απ’ την χώρα,  που αναμένει με αγωνία στο ακουστικο του, αλλά για να δικαιολογήσουν τη δυσκοίλια την αναμονή κάτι πρέπει να πουν. Ετσι φτάσαν να μιλούν για προγραμματικές δηλώσεις, οι οποίες όμως μπορεί να είναι πρελούδιο σε διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στο Βολή, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ 180 «ΝΑΙ» ίσως…  Και τρέχα γύρευε, αλλά αδιευκρίνιστα και ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, κουμπάρε μου.
Τα ολίγα αυτά διέρρευσαν επισήμως…
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των εκπροσώπων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για το προγραμματικό πλαίσιο της νέας κυβέρνησης. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων συμφώνησαν επί ενός κειμένου αρχών το οποίο διαβίβασαν στον κ. Σαμαρά, στον κ.Βενιζέλο και στον κ. Κουβέλη για έγκριση , επισφραγίζοντας έτσι την πολιτική συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Το κυριότερο θέμα που απασχόλησε την αποψινή συνεδρίαση αφορούσε το ζήτημα της αναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου με επιδίωξη την χρονική επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής και την διατύπωση ισοδύναμων μέτρων έναντι των προβλεπόμενων περικοπών.
Τα περισσότερα κεφάλαια, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλείσει ωστόσο παραμένουν ανοικτά ακόμη τα κεφάλαια της εξωτερικής πολιτικής και του θεσμικού πλαισίου του πολιτικού συστήματος τα οποία θα απασχολήσουν αύριο το πρωί τον Ευ. Μεϊμαράκη και Χρ. Λαζαρίδη από τη ΝΔ, Κ.Σκανδαλίδη και Στ. Αγγελούδη από το ΠΑΣΟΚ και Δ. Χατζησωκράτη και Σ. Παπαθανασίου, από τη ΔΗΜΑΡ, σε νέα συνάντηση τους στη Βουλή.
Με την εξειδίκευση και αυτών των κεφαλαίων αναμένεται να ολοκληρωθεί το προγραμματικό πλαίσιο βάσει του οποίου θα διατυπωθούν οι προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης για να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s