ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΓΓΛΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΙΑ  ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΟ ΓΚΕΪ ΠΡΑΪΝΤ (βίντεο)

ΚΡΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ!

  Υποπτη ΑΗΔΙΑ Η πολιτική ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑ

 Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ     

Δεν είναι θέμα ομοφυλοφιλίας, αλλά αγγλοκρατίας. Οπως καραπροβλήθηκε ο Τσίπρας από τα κουραδομήντια να πηγαίνει με τη μαύρη κοπελιά στο προεδρικό μέγαρο, έτσι προοθούν τις εικόνες από την κιτσάτη επιδειξιομανία ως υπερηφάνια. Μπορεί στον άγιο τοπο μας να γίνονται σπονδές εις της ροδέλας τις χαρές από αρχαιοτάτων,  μπορει οι αγγλοαμερικάνοι να είναι πρόστυχα υποκριτές και συντηρητικοί δεκαρολόγοι σε ΟΛΕΣ τις ερωτικές τους σχέσεις,  αυτό δεν ενδιαφέρει τα πραχτώρια της αποδόμησης.  

Την καταστροφή των ελληνικών κοινωνικών σχέσεων, των ηθών και εθίμων που λέγαμε παλιά επιδιώκουν. Ακριβώς όπως επιδιώκουν να κάνουν στη Ρωσία και παντού.   Μπορεί απο την παράδοση και την ψυχοσύνθεσή μας οι έλληνες να είμασταν πολύ πιό ανεκτικοί απέναντι στους ξένους και ειδικά ως προς τους εγχρωμους, μπορεί αιώνες τώρα «σύνορα η αγάπη να μην γνωρίζει», στην ελλαδάρα, ούτε ως προς τις ομοφυλόφιλες σχέσεις, αλλά αυτό δεν αφορά τους αποδομητές του έθνους μας. 

Να καταστρέψουν την κοινωνική επικοινωνία στη χώρα μας, να διαστρέψουν την άσκηση της ελευθερίας στις κοινωνικες σχέσεις (ναι με τη μαρξιστική έννοια) και να τους μοιάσουμε σε όλα, φυσικά ως υποδεέστεροι τους, αυτός είναι ο σκοπός.

Ο σκοπιανός πράχτωρ «ΚΩΛΟΓΡΙΑ» βαφτίζει τη Θεσσαλονίκη συντηρητική πόλη για λοβοτομήσει μεταλλάσοντας τους κατοίκους της.  «Μεχρι τώρα» είπε στην ομιλία του » η Θεσσαλονίκη ήταν μια πόλη συντηρητική. Ωστόσο σήμερα φιλοξένει την διαφορετικότητα, κι εμείς ως δήμος στηρίζουμε την διαφορετικοτητα» είπε στην ομιλία του ο Γ.Μπουτάρης προκαλώντας επευφημιες.»Του χρόνου θα φέρουμε το Athens Pride στη Θεσσαλονικη» .

Στο βίντεο φαίνεται ότι τσίμπησαν διάφοροι και από τις δυό πλευρές στις σειρήνες της αδιαλλαξίας.  Για τις θεούσες είναι νορμάλ, πάντα φανατίζονταν ξεκάρφωτα.  Για τους άλλους που πιστεύουν ότι έτσι εξυπηρετείται η υπόθεση της Ελευθερίας σεξουαλικής και γενικότερης ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ !  

 

Διαβάστε την ελληνική τοποθέτηση του ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ 

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s