ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ (ΑποστασιΩποιημένος)


 Χ. Β. Ρομπάϊ: Ζητούμε, οι Έλληνες, να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα

Ο ΚΑΚΟΣ ΝΑΝΟΣ ΡΟΜΠΑΪ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΟ «(ΕΠΑΝΑ)ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ»

ΜΥΛΟΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ (Μάθανε ό… και πλακώσαν !)

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ?? 

Αλλοι πετούν (ΓΑΜΑΠ και ΣΙΑ), άλλοι λιποτακτούν(οι περισσότεροι), άλλοι καταφεύγουν στο Θεραπευτήριο.. Τι κακό μας βρήκε και χανονται οι ΑΛΗΤες μας

 ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ή ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ?

ΑποστασιΩποιημένος από από τις εξελίξεις φέρεται να είναι ο Αντώνης Σαχλαμαράς στο νοσοκομείο μόλις μαθεύτηκε ότι δεν αλλάζει τίποτα στο εθνοκαθαρτήριο πρόγραμμα στο οποίο έχει υποβληθεί ο ελληνικός λαός. Απο την ενημέρωση μετά την ορκωμοσία του και τις δηλώσεις των κορυφαίων εκπροσώπων της Νέας Τάξης κατέστει φανερό ότι η οποιες συνομιλίες για ελαφρυνση των μνημονιακών υποχρεώσεων με την επιμήκυνση έστω του προγράμματος δεν έχουν νόημα. Παράλληλα ασκήθηκαν ασφυκτικές πιέσεις  να αλλάξουν διάφορα πρόσωπα στην κυβέρνηση κι όχι μόνον από τον (Ζήμενς)Τούρκογλου και τον κυρ Φωτη τον ιντερνάσιοναλ… Εγινε δηλαδή ΜΥΛΟΣ από ξένες πιέσεις και γι αυτό αποφασίστηκε μια τροποντινά «υπηρεσιακή» εκπροσώπηση της Ελλάδας στη σύνοδο κορυφής.

Θα πρέπει εδώ να αποφασηνιστεί ότι η προκλητική αθέτηση των υποχρεώσεων από την πλευρά του πρωτοκαθάρματος «γιωργάκης» και ΣΙΑ, αλλά και άλλων ΑΛΗΤΩΝ στη συνέχεια, έγινε μάθημα στους δανειστές και στους πολιτικούς τους εκπροσώπους και από καιρό τώρα απαντούν με το ίδιο νόμισμα με δηλώσεις είπα ξείπα απειλές και καλοπιάσματα χωρίς νόημα (πχ. βλέπε τη στάση Σόϊμπλε)...

Συγκεκριμμενα, στην τωρινή περίπτωση, φρόντισαν να ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ το πρωθυπουργό  οπως σας είπαμε κατά τις συνομιλίες για σχηματισμό κυβέρνησης με την υπόσχεση ελάφρυνσης της θέσης της. Τότε ακόμη, μιλούσαμε για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημόνιου… Αυτό το κλίμα άλλωστε απηχεί η «Διακήρυξη» προς τις προγραμματικές  δηλώσεις η οποία όμως πέρα από την Αθήνα δεν δεσμεύει στο παραμικρό τον ..»ξενοδόχο» .  

 Ετσι όλα αυτά, η μικρή δηλαδή αχτίδα στο βάθος του τουνελ,  κατέρρευσαν ο αντωνάκης την ανθίστηκε άσχημη τη δουλειά και λειτούργησε ελληνικά παραδοσιακά, καταφεύγοντας στο ιατρείο του στρατώνα για να τεθεί «εκτός υποχρεώσεων».  Βεβαίως, με την απρόσφορη αυτή συμπεριφορά επιβεβαιώνει τους φόβους τους ως προς το πρόσωπό του, αλλά αυτό είναι το λιγώτερο μπροστά σε ότι έρχεται…  Η αντιπροσωπεια μας στη σύνοδο κορυφής απαρτίζεται από δεδομένους πρόθυμους υπηρέτες της Νέας Κατοχής του τόπου μας. 

Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβεαμόπουλος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής, στις 28 και 29 Ιουνίου, μετά την απαγόρευση των ιατρών στον Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Αβραμόπουλος θα συνοδεύεται από τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γ. Ζανιά, τον νέο υπουργό Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη, αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα.

Τηλεφωνική συνομιλία με τη Χίλαρυ Κλίντον είχε αργά χθες βράδυ ο υπουργός Αβραμόπουλος με άγνωστο περιεχόμενο, πέρα από τα συγχαρητήρια.  Γεγονός είναι ότι οι αμερικάνοι δεν συγχωρνούν ποτέ τους «πατριωτισμούς» όσος καιρός κι αν περάσει, γι αυτό κι ο Αβραμό που λανσαρίστηκε εξ αρχής με την αστεροεσσα ως φωτοστέφανο προτιμάται αρμοδίως, γκέ-γκε ?  

Όπως είπε, ο θεράπων ιατρός, καθηγητής, κ. Πάνος Θεοδοσιάδης, ο πρωθυπουργός κατανόησε το ρίσκο στο οποίο θα υπέβαλε το μάτι του στην περίπτωση που αποφάσιζε να ταξιδέψει και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα τηρήσει τις οδηγίες των γιατρών.  Το θέμα μας είναι ότι πολύ καθυστερημένα μάθαμε ότι ο αντωνάκης θα κάτσει μια βδομάδα και βάλε στο νοσοκομείο πριν αναλάβει καθήκοντα και ιδίως, ιδίως αφού πρόκειται για μια ελαφριά κατάσταση στο ένα του μάτι τι τον εμποδίζει να μιλήσει ?? ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ??

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΝΑΝΟΥ ΡΟΜΠΑΪ

 Ζητούμε οι Έλληνες να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους τονίζει ο πρόεδρος της …ευρώπης Χέρμαν Φαν Ρόμπαϊ και επισημαίνει ότι μεγαλύτερη ευελιξία στο χρονοδιάγραμμα συνεπάγεται οικονομική επιβάρυνση για τα άλλα κράτη – μέλη.

 Σε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Welt am Sonntag» απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλαγής του χρονοδιαγράμματος για το ελληνικό πρόγραμμα.  Ο Ρόμπαϊ εξηγεί ότι «θα πρέπει κάνεις να λάβει υπ’ όψιν ότι μεγαλύτερη ευελιξία στο χρονοδιάγραμμα σημαίνει μεγαλύτερη χρηματοδοτική προσπάθεια για τα υπόλοιπα κράτη – μέλη» και δηλώνει ότι ο ίδιος «δεν θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τη νέα κυβέρνηση σε ό,τι αφορά τη χαλάρωση των μεταρρυθμιστικών υποχρεώσεων».
 Διευκρινίσε, ωστόσο, ότι η περίπτωση της Ισπανίας είναι διαφορετική: «Εάν δοθεί στην Ισπανία μεγαλύτερη ευελιξία για τη μείωση του ελλείμματος ως το 2014, τότε αυτό δεν θα είχε άμεσες συνέπειες στα άλλα μέλη της Ευρωζώνης».

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s