ΟΧΧΧΙ, Η ΑΝΝΑ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ !


«ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ»

Γιατί την κυνηγούν έτσι την Αννα ?

ΓΥΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Τούτη η βλαχάρα δεν έχει τι να κάνει με το τομάρι της πιά. Το ίδιο ο Λοβέρδος, και τ’ άλλα φιλαράκια του πρωτοκαθάρματος «γιωργάκης» θέλουν να κάνουν κι άλλο κακό στην στην ελληνική κοινωνία, αλλά μετά τις εκλογές δεν βρίσκουν θέση στο κράτος κατοχής.  Οι θέσεις κατελήφθησαν από τους ομότεχνούς τους καραγκιόζηδες της Ρηγίλλης.

Είναι αλήθεια πάντως ότι ο Τούρκογλου δεν αφήνει τίποτα έξω από την προσωπική του στρατηγική κάτι που έχει διαλυτική δράση στις άλλες συμμορίες των πασοκόγυφτων. Η ίδια η παλιομπίλντεμπεργκ  έχει απομακρυνθεί ψυχικά  από την Ιπποκράτους και δεν συμμετέχει πλέον σε καμιά διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ. Αιτία είναι ότι κάκιωσε με την τοποθέτηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θεόδωρου Παπαθεοδώρου ως υφυπουργού Παιδείας.

Το μόνο που κάνουν στο πράσινο κόμμα είναι να  πλακώνονται για τις θέσεις. Οχι ότι παλιά έκαναν κάτι διαφορετικό απλά σήμερα θέσεις δεν υπάρχουν.  Απουσιάζει η βασική συνεκτική ιδέα και οι αρχές, ή κάποιες προσωπικές έστω κόκκινες γραμμές, όπως γράφει σοβαρός ο ΒΗΜΑτοδότης.  Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην θλιβερή σφαίρα των προσωπικών σχεδιασμών και το ζητούμενο είναι αν αυτοί θα μπουν τελικά κάτω από το κόμμα ή θα ξεδιπλωθούν σε νέα σχήματα απασχόλησης πλεονάζοντος πολιτικού προσωπικού. (σσ. Αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει)

Όλα είναι εθελοντικά όπως πάντα και τουλάχιστον δεν θα πλήξουμε.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s