ΚΙΝΗΜΑ «ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ» ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ


ΜΕΧΡΙ ΟΤΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΗ ΜΑΝΑ

ΕΔΩ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ «ΠΕΛΑΤΩΝ» ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ, κάτω από το οποίο κρύβεται η αθλιοδέστερη ρεμούλα της ΑΛΗΤ σε βάρος του ελληνικού λαού. Το γεγονός αυτό είναι σε γνώση όλων και από τις δύο πλευρές κι όμως συνεχίζουν χύνοντας ποταμούς από ιδρώτα, δάκρυα και αίμα πλέον.

ΠΡΟΣ ΣΤΑΣΗ

ΠΛΗΡΩΜΩΝ ;

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

ΧΩΡΙΣ ΖΗΛΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ

Συναγερμό έχει σημάνει το κατοχικό στο υπουργείο Οικονομικών, λόγω της άρνησης από τη μεγαλη πλειοψηφία των θυμάτων τους να υποβάλουν δήλωση εισοδηματος.  Οι φορολογούμενοι αποφάσισαν να μην υποβάλουν φέτος φορολογικές δηλώσεις για να αποφύγουν την πληρωμή των υπέρογκων φόρων που αναμένεται να προκύψουν.
Οι ενδείξεις ότι το πράγμα πάει σε στάση πληρωμών από μεγάλο αριθμό φορολογουμένων είναι ισχυρές.  Μέχρι χθες είχε υποβληθεί μόλις το 1/5 των δηλώσεων, τη στιγμή που η προθεσμία για την υποβολή λήγει στις 16 Ιουλίου.  Είναι αλήθεια ότι και στις εφορίες επικρατεί απογοήτευση και μάλιστα προειδοποίησαν να μην επιβάλονται φόροι σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν (στου κουφού προδότη την πόρτα…)

Για να αποτρέψουν τον κίνδυνο κατάρρευσης των φορολογικών εσόδων από τη μαζική άρνηση υποβολής δηλώσεων φορολογίας οι διαλυμένες υπηρεσίες του υπ. Οικονομικών θέλουν να αποκρύψουν ότι «δεν γνωρίζουν που παν΄ τα τεσσερα».  Κεντρικά δε διακινούν απειλές ότι δήθεν προετοίμασαν ένα σχέδιο για τον άμεσο εντοπισμό και το στενό «μαρκάρισμα» όσων φορολογουμένων δεν τις υποβάλλουν εντός της προθεσμίας.

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι παραβάτες θα εντοπίζονται άμεσα και θα καλούνται να καταθέσουν τις δηλώσεις τους εκπρόθεσμα στις αρμόδιες ΔΥΟ, καταβάλλοντας υπέρογκα ποσά πρόσθετων φόρων. Συγκεκριμένα, λένε ότι οι φορολογούμενοι αυτοί θα χάνουν το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ και θα υποχρεώνονται να πληρώσουν όχι μόνο το συνολικό φόρο που προκύπτει από τη δήλωση προσαυξημένο κατά 1,5% για κάθε μήνα καθυστέρησης, αλλά και επιπλέον φόρο 2,5% επί του συνολικού τους εισοδήματος.

Ομως και έτσι να είναι μέχρι να γίνουν ληξιπρόθεσμα αυτά τα χρέη που αφορουν εκατομμύρια ανθρώπους και να φτάσουν να απειλούν πραγματικά τα φοροϋποζύγια θα τους έχει πάρει ο Διάολος τη μάνα !

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s