ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΗΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΝΙΑ(φωτο)


Σύμβουλος της Χίλαρης Κλίντον η επικεφαλής της Διεθνούς Αμνησ(τ)ίας στις ΗΠΑ…

Για να μαθαίνουν όσοι υπερασπίζονται ανθρώπινα δικαιώματα παγιδευμένοι σε οργανώσεις CIA…

ΙΔΟΥ Η «ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

Γράφει η Μαργαρίτα Ισιδώρου
Η κυρία Suzanne Nossel, πρώην σύμβουλος του Richard Holbrooke και τώρα σύμβουλος της Hillary Clinton για τις διεθνείς οργανώσεις, είναι η επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας στις ΗΠΑ (Amnesty International USA).
Η εν λόγω κυρία που ανέλαβε την ηγεσία της μεγαλύτερης «ανθρωπιστικής» οργάνωσης του πλανήτη, εκτός από τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στην αμερικάνικη κυβέρνηση έχει και προϋπηρεσία στον «εθελοντισμό» και τους αγώνες για τα «ανθρώπινα δικαιώματα»…
Η κυρία Suzanne Nossel έχει «εργαστεί» για τις… «ανθρωπιστικές» οργανώσεις Human Rights Watch, Bertelsmann Media Worldwide και στη διοίκηση της Wall Street Journal.
Η πρόσφατη «ανθρωπιστική» δράση της νέας ηγέτιδας της Διεθνούς Αμνηστίας ήταν η συμμετοχή της στην προπαγανδιστική οργάνωση των επιχειρήσεων της αμερικάνικης κυβέρνησης εναντίον του Ιράν, της Λιβύης και της Συρίας. Βέβαια, στα υπέρ της προϋπηρεσίας της σε θέσεις κλειδιά των κυβερνήσεων Clinton και Obama, τα εγκλήματα στη Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Λίβανο κ.λπ.
Τους τελευταίους μήνες και πριν αναλάβει την ηγεσία της Διεθνούς Αμνηστίας, η κυρία Nossel δραστηριοποιήθηκε στην επιχείρηση παραπληροφόρησης στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γενεύης για να υιοθετηθεί η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που εξουσιοδοτούσε τις μεγάλες δυτικές «δημοκρατίες» να επιχειρήσουν πολεμικά στη Λιβύη, ώστε να εξάγουν τη δημοκρατία. Και αυτή η καταγγελία, για τον ρόλο της στον πόλεμο εναντίον της Λιβύης στον ΟΗΕ, διαψεύστηκαν από την ίδια, αλλά σε τέτοιες «υποθέσεις» και με τέτοιες σημαντικές θέσεις σε αμερικάνικες κυβερνήσεις, η διάψευση είναι η καλύτερη επιβεβαίωση.
* Σήμερα εξελίσσεται μια ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας. Στόχος, μετά τη Συρία, η εξόντωση της Αντίστασης στο λίβανο (Χεζμπολάχ) και μετά το Ιράν…
Οι επονομαζόμενες «ανθρωπιστικές» οργανώσεις, ελεγχόμενες και χρηματοδοτούμενες από τις ΗΠΑ, παγιδεύουν χιλιάδες αγνούς ακτιβιστές, αλλά και στελέχη κομμάτων της αριστεράς.
Η περίπτωση της Suzanne Nossel, ίσως προβληματίσει εκείνο το μικρό τμήμα της ελληνικής αριστεράς, που μαζί με τη δεξιά, στηρίζουν την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας.
Από τη Σίβυλλα

1 σχόλιο

Filed under Uncategorized

One response to “ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΗΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΝΙΑ(φωτο)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s