Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΧ-ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ Ο ΧΟΛΑΝΤΡΕΟΥ( 2 τα Βίντεα ΕΝ-FR)


«ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ» ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΤΟ «ΠΙΣΤΕΥΩ»

ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ

«ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ»

Ένα από τα αγαπημένα θέματα του διαδικτύου, σε όλο τον πλανήτη, είναι να ανακαλύπτει ότι οι ηγέτες είναι Μασόνοι, μέλη της Λέσχης Bilderberg και έχουν Εβραϊκή καταγωγή.
Έτσι ήρθε στο φως βίντεο, όπου ο Πρόεδρος της Γαλλίας Francois Hollande μιλά σε τεκτονική στοά, αλλά και…
βίντεο από τον γνωστό Alex Jones (τον Λιακόπουλο της Αμερικής), που μιλά για τη συμμετοχή του Γάλλου Προέδρου στη γνωστή Λέσχη.
Προφανώς είναι αλήθεια, έτσι λειτουργεί ο πλανήτης, τι να κάνουμε τώρα…αυτοί είναι οι ηγέτες…
O κόσμος δεν χωρίζεται σε αριστερούς και δεξιούς, συντηρητικούς και προοδευτικούς κι άλλα πάπαλα, αλλά σε εκλεκτούς και λαουτζίκο. Απλά πράγματα.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο «ΑΝΑΠΗΡΟΣ» Ο ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ

 «ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ» ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Περί του τι εστί Χολαντρέου οι αναγνώστες σ’ αυτό το τιμημένο πατριωτικό μπλόγκι γνώριζαν πρώτοι. Χθές η Phoenix Capital επιβεβαίωσε ότι και η Γαλλία πάει για «σωτηρία»-κανιβαλισμό,  πριν το τέλος του έτους. Για το σχέδιο άλωσης του ευρωπαϊκου πολιτισμού, γιατί εκεί είναι η ουσία των πραγμάτων, με επίθεση στη μήτρα του πολιτισμού Ελλάδα επισης. Η ανυποψίαστη ακόμη Γαλλία είναι η μήτρα των κοινωνικών κατακτήσεων, της επανάστασης του λαού για Δημοκρατία και οι «εκλεκτοί» (…))) επείγονται να την τελείωσουν. Για τις δυνάμεις σ’ αυτον τον «νύν υπέρ παντων» άνισο και ευγενή αγώνα του ελληνικού λαού, τους εχθρούς του και τα όπλα των δύο πλευρών, τις τακτικές, τις εφεδρείες, τον πόλεμο προπαγάνδας, τους ρολους, τα σκαλοπάτια της κλιμάκωσης, γράφουμε κάθε μέρα. Ο καθένας και κάθε ομάδα ελλήνων αλλά και ξένων φίλων μπορεί να συνεισφέρει, χωρίς κατ’ ανάγκη να ταχθεί κάπου. Απλώς ο καθένας να στρατευθεί για δράση στον τομέα του, με τις γνώσεις και τις προσωπικές δεξιότητές του.  Τότε με πίστη στη Δημοκρατία, στο Θεό(στον όποιον, γιατί κανείς Θεός δεν θέλει τέτοιο έγκλημα) και στην ελλαδάρα μας θα νικήσουμε για μας και τα παιδιά μας.

ΥΓ. Αλλάξαμε τον τίτλο που ήταν Το «πιστεύω» του Φασίστα και το κάναμε Το «πιστεύω» του λαμόγιου γιατί θέλησε να επικοινωνησει μαζί μας ο αρχικος συγγραφέας που εμφανίζεται ως «πατριώτης»…  Ούτως ή άλλως το κείμενο αυτό κυκλοφορεί πολύ στο Διαδίκτυο και ο καθένας μπορεί να κρίνει το διαχρονικό πολιτικό ζήτημα, αλλά και σε επίπεδο τωρινής συγκυρίας της κοινωνίας μας.

1 σχόλιο

Filed under Uncategorized

One response to “Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΧ-ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ Ο ΧΟΛΑΝΤΡΕΟΥ( 2 τα Βίντεα ΕΝ-FR)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s