ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΓΑΜΑΠ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κκ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ

283 +1 οι υπογράφοντες την Μήνυση

    Κατατέθηκε η μήνυση κατά της Κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου και των συνυπευθύνων για την τραγική κατάσταση που σήμερα ευρίσκεται η χώρας μας. Η Κυρία Κρητικοπούλου παρουσία δεκάδων υποστηρικτών της μήνυσης και του Πρώην Εισαγγελέα Σακκά κατέθεσαν τον φάκελο των 200 περίπου σελίδων που περιγράφουν όλη την διαδικασία και τους τρόπους όπου εντέχνως οι υπαίτιοι , επιχειρούν ακόμα και σήμερα να εξαφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος πιστοί στις υποταγές των Τραπεζικών επιχειρήσεων.
Παρά τις μερικές αντιδράσεις η μήνυση τελικά παρελήφθη ενω δεν έλειψαν τα σχόλια “τόσος κόσμος Ιούλη μήνα να τρέχετε δεν είναι σωστό”  απο τους καλοθελητές υπαλλήλους του συστήματος !!
1+045 ΚΑΤΕΤΕΘΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ !!
Σύμφωνα με το πρακτικό κομάτι τώρα και με δήλωση του Κου Σακκά  ακόμα και με την γνώση ότι υπαρχει μήνυση μπορούν 30 βουλευτές της εν ενεργεία βουλής να ζητήσουν να γίνη εισαγγελική έρευνα.  Ας δούμε λοιπόν για άλλη μια φορά ποιοί είναι οι βουλευτές που επιτέλους θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το λαικό αίσθημα απο τους 300 της Βουλής και δεν θα σιωπήσουν τώρα που έχουν την νομή της εξουσίας. Εμείς περιμένουμε.
1+046 ΚΑΤΕΤΕΘΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ !!
Βέβαια σύμφωνα με τον Κο Σακκά δεν τίθεται θέμα παραγραφής της εσχάτης προδοσίας που έχουν υπογράψει με τα μνημόνια ,τα μεσοπρόθεσμα κ.α.
1+047 ΚΑΤΕΤΕΘΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ !!
Θα ακολουθήσει και συμπληρωματική μήνυση λόγω της συνεχιζόμεης συνεχούς παραβίασης στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συνταγματικών εκτροπών ,που ακόμα και σήμερα ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ πραγματοποιούν .
1+049 ΚΑΤΕΤΕΘΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ !!
Ενδεικτικό της κατάστασης γαι την οποία κανέις δεν είναι υπόλογος και κανείς δεν “ενδιαφέρεται ‘ είναι οι καθημερινές “αυτοκτονίες” συμπολιτών μας , και βέβαια έχουν φτάσει στο σημειο να έχουμε εβδομαδιαίως στην Αττική μόνο 400 πλειστηριασμούς .
Δεν θα θέλαμε να φανταστούμε τι έχει να γίνει τον Σεπτέμβριο
 
Ν : ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ  ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΙΑ. ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΕΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΧΥΛΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.  
ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ,  ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Ολόκληρη η μήνυση στο http://justiceforgreece.wordpress.com/
Η παρούσα ανακοίνωση από  http://human-philosophie.blogspot.com

1 σχόλιο

Filed under Uncategorized

One response to “ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 30 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s