ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ

Ο Σύριζα

κοροϊδεύει

ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ, ΣΤΟΝ «ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ», ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Η πολιτική στην Ελλαδα πέραν των άλλων έχει μια θεμελιακή αναπηρία (χάντικαπ, κουμπάρε), η οποία εμποδίζει την ανανέωσή της. Τα κομματα της «αριστεράς», τα οποία είναι πουλημένα όχι μόνο στον διεθνή παράγοντα, αλλά και στον ταξικό εχθρό, δηλαδή τους ΑΛΗΤ «νταβάδες» του τόπου μας.

Είναι μια ιστορία που ξεκινά με την παράδοση της χώρας στους Αγγλους το 44, συνεχίστηκε με την ενσωμάτωση της ήττας με ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην ιδεολογία τους και την πραχτώρευση των σοβιετικών συμφερόντων, για να καταλήξει στη σημερινή ανοιχτή ΠροδοΣΙΑ.  Πρόκειται πλέον για αγγλοαμερικανική αριστερά, πολύ συχνά με φιλότουρκο προσανατολισμό που εχθρευεται τον τόπο και τους «έλληνες» όπως λένε κάθε τόσο περιφρονητικά στα Νιούζζζ.

Το θέμα μας τώρα είναι ότι τα Βολεμένα πουλητάρια αντί να τα βάζουν με τους περιούσιους τραπεζοκανίβαλους και το εγκληματικό «Σύστημα» που κυβερνά την άτυχη την ελλαδάρα μας κάνει την υπεύθυνη αντιπολίτευση που θα αναλάβει την εξουσία σαν ώριμο φρούτο που σαπίζει, ακριβώς δηλαδή ότι έκανε κι ο Σαχλαμαράς.  Περιμένοντας, ο διάολος δουλειά δεν έχει… εμφανίζουν ότι το πρώτο πρόβλημά μας είναι οι «ναζί» της Χρυσής Αυγής ελπίζοντας να αναβιώσει η αριστεροδεξιά διχαστική παπαρολογία.

 Ουσιαστικά επιδιώκουν να μεταθέσουν τις ευθύνες τους για να δικαιολογήσουν την αδράνεια και την ανοχή στο πογκρόμ κατά του ελληνικού λαού δημιουργώντας προοπτικές εμφύλιας σύγκρουσης. Φυσικά κι αυτή τη φορά εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα, φυσικά και ο εθνικός διχασμός είναι ο δρόμος για να μας εξοντώσουν νωρίτερα. Παράλληλα άλλωστε, για να μην έχουμε καθόλου αυταπάτες προωθούν την τουρκοποίηση και τον αφελληνισμό παντού όπου αυτό είναι δυνατόν, σε Θράκη, Μακεδονία, Κρήτη ιδιως, συμπράτοντας με το ΠΛΑΣΤΟΚ και τον Τούρκογλου πάντα σε δεσπόζουσα θέση…

Στην κατάσταση αυτή η εύλογη απάντηση  είναι να δημιουργηθεί πατριωτικός αριστερός φορέας για να μπουν τα πράματα στη θέση τους.  Τέτοιος φορέας δημιουργήθηκε με τις ολόσωστες θέσεις για κατάργηση της αριστεροδεξιάς μπαρούφας και ανακατάληψη του ελληνικού κράτους. Είναι το ΕΠ.ΑΜ το οποίο πήγαινε πρίμα συγκέντρωσε κόσμο που τους εμπιστεύθηκαν,  όμως παραμονές των εκλογών «αυτοκτόνησε» με ενέργειες του αρχηγού Καζάκη.  Πολύ περίεργη κι αυτή η υπόθεση.  Και το χειρότερο ακύρωσε ακριβώς πριν επικυρωθεί με την ψήφο την οδό της λειτουργίας πατριωτικής ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ αριστεράς ανταγωνιστικής με το Σύριζα και τους άλλους «φεντεραλιστές» που λέει κι ο Πάνσκατος….  

Διότι τέτοια αριστερά την χρειάζεται ο τόπος μας όχι μόνο για να σταματησει την κλιμάκωση που μπορεί εύκολα να προωθησουν οι ξένοι, αλλά και για να είμαστε ικανοί ως έθνος να κάνουμε υπερβάσεις οι οποίες σύντομα θα είναι απαραίτητες για να αντέξουμε διάφορα…

Ατυχώς από κάθε άποψη πήρε τις εκλογές η ΝΔούλα εντάσσοντας στους κόλπους της όλον τον ανθελληνικό συρφετό από μητσοτακηδες, «φεντεραλιστές» ναζί, «πρακτωράκους» με τα λιβανιστήρια της Πρεσβείας… Διότι τώρα άν ήταν ο Τσίπρας πορδυπουργός με τα εθνομηδενιστικά του, θα τους είχε ξεβράσει σύντομα η δεξιά πολυκατοικία ακριβώς όπως έγινε με τον άλλο κωλοτούμπα τον Καρατζαχίτλερ και θά ‘χε κάπως ξεβρωμίσει ο χώρος αυτός.  Αντιθέτως τώρα έχοντας το μέλι της εξουσίας και διαφθείρουν στελέχη και ενισχύεται ο Σύριζας ως μόνη πλέον «σωτηρία».

Η Ελλάδα συνολικά  χρειάζεται να μεταφερθεί  σε πατριωτικό πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο να έχουμε πατριωτική αριστερά. Αλλά επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των αριστερών θα υποστήριζε ενα τέτοιο φορέα (βλέπε τι κόσμο συγκέντρωσε το ΕΠ.ΑΜ) και δύσκολα θα ακολουθούσαν τους «ΔΗΘΕΝ» σε αριστεροδεξιό διχασμό, είναι ανάγκη αυτό να γίνει το συντομότερο.

2 Σχόλια

Filed under Uncategorized

2 responses to “ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s