ΕΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ(Κατάσταση πραγμάτων)


ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΗΠΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ «ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ»

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΘΡΑΣΕΙΣ Αντιμετωπίζουν τους έλληνες ως δουλοπάροικους χωρίς δικαιώματα, ενώ οι ίδιοι έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ αναξιοπιστίας ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ !

Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

ΔΝΤ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ «ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ»

H ντόπια ΑΛΗΤ με την εσωτρόϊκα του Σαχλαμαρά στο τιμόνι έχουν εξαγριώσει τον διεθνή παράγοντα σε Ευρώπη και Αμερική.  Διότι δεν υλοποιούν τίποτα απ’ όσα χωρίς διαπραγμάτευση καμμία υπόσχονται να κάνουν με τις δηλώσεις τους και τις υπογραφές στα μνημόνια και στις δανειακές συμβάσεις.  Τα μέτρα διωγμού του ελληνικού πληθυσμού δεν αρκούν για να αντικαταστήσουν τις οικονομικές ή και τις διαχειριστικές απαιτήσεις των δανειστών αφού οι έντρομοι μπροστά στο θέαμα της καταστροφής μας με την οργή να φουντώνει «κυβερνήτες» αδυνατούν να πράξουν το παραμικρό. Μόνο μπαρούφες για «επαναδιαπραγμάτευση» και μέτρα απάνθρωπης κοροϊδίας στη δυστυχία του κόσμου εξαγγέλονται από το προδοτικό πολιτικό σκηνικό του τόπου μας. 

 

Αυτή η κατάσταση ενώνει τώρα τους αμερικάνους με τους ευρωπαίους που είχαν διχαστεί ως προς το εάν η συνέχιση της λιτότητας μπορεί να φέρει αποτέλεσμα στο ελληνικό ναυάγιο.  Το πρόβλημά μας όμως είναι η εγκληματική ΑΛΗΤ και όχι οι «λαθεμένες πολιτικες επιλογίες», ή ο «καπιταλισμός» ηλίθιε… Μετά από τόσο καιρό που η Ελλάδα προετοιμάζεται να αναδιαπραγματευτεί δεν έχει πράξει ακόμη τίποτε σε κανένα πεδίο, διαπιστώνουν τώρα στο ΔΝΤ.  

Αντιλαμβανόμενη την έλλειψη πολιτικής βούλησης η Κριστίν Λαγκάρντ αλλάζει ξανα στρατόπεδο και συντάσσεται με την Ευρωζώνη προσπαθώντας να οδηγήσει τώρα την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού ώστε να πιεστεί η Ευρώπη να λάβει αποφάσεις. Ομως η έλλειψη πολιτικής βούλησης δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά πάγια εγκαταστημένη κατάσταση από τους «εκλεκτούς» της Πρεσβείας τουλάχιστον 2ο χρόνια τώρα.  Από την εποχή του Μητοστάκη που έκανε την πρώτη «αποκρατικοποίηση» προσφέροντας το φιλέτο των φιλέτων τον «Ηρακλή» στην ιταλική Μαφία… Από τότε ξεπουλάνε, διορίζουν, καταστρέφουν, τουρκεύουν την ελλαδάρα,  χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα, «ηλίθιε» ! Βασικά τώρα είναι αργά για οτιδήποτε. Μόνον οδός σωτηρίας η ανατροπή των ΑΛΗΤ και η Κάθαρση στο εγκληματικό «Σύστημα» τους.

Σε τηλεδιάσκεψη με υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΝΤ η κυρία Λαγκάρντ επεσήμανε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει υποβάλλει ακόμα αίτημα συνάντησης με την επικεφαλής του ΔΝΤ, επισημαίνοντας ότι αυτό αποκαλύπτει έλλειψη πολιτικής βούλησης ώστε να ανοίξουν οι συζητήσεις. Στο ίδιο meeting αξιωματούχοι του Ταμείου τοποθετήθηκαν υπέρ της επιδείνωσης του ευρωπαϊκού προβλήματος ώστε να προκληθεί αναβρασμός, σενάριο που φαίνεται ότι υλοποιεί και ο Μάριο Μόντι.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός προσπάθησε να κινηθεί παρασκηνιακά και να εξασφαλίσει ερείσματα σε λαμόγια των Βρυξελλών, πράγμα που φαίνεται ότι ενόχλησε το ΔΝΤ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Κριστόν Λαγκάρντ κινήθηκε σε νέα τροχιά σε δηλώσεις της, τονίζοντας ότι περιμένει κάτι περισσότερο από λόγια από τους Ελληνες. Μιλώντας στο CNBC τόνισε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να περάσει στην εφαρμογή και όχι να μείνει στα λόγια του αέρα.

Η μεγαλοκοπέλα του υπερατλαντικου φασισμού σημείωσε όμως ότι η ελληνική κυβέρνηση «εκφράζεται σωστά». «Είμαι πολύ ευτυχής που βλέπω ότι οι ελληνικές αρχές έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι πρέπει να αποδείξουν την αποφασιστικότητά τους, να υιοθετήσουν και να εφαρμόσουν το πρόγραμμα. Αυτή η αλλαγή στάσης είναι ευπρόσδεκτη, και θα βοηθήσουν σε ένα καλύτερο διάλογο με τις αρχές».

Απαντώντας σε ερώτηση να θα δώσει περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα ανέφερε ότι είναι πρόωρη μια τέτοια συζήτηση που θα χρειαστεί και πρόσθετη χρηματοδότηση.

Από την άλλη πλευρα οι ευρωπαίοι, που δείχνουν να υποχωρούν στο μπρα ντε φερ με τους αγγλοαμερικάνους δείνουν το πολύ μερικές εβδομάδες παράταση στην κατοχική κυβέρνηση.  Η προσωρινή έκθεση της Τρόικας για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα καταδεικνύει μια καταστροφική εικόνα της κατάστασης στην Αθήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Rheinische Post.

Όπως μεταδίδει σήμερα η Deutsche Welle, σύμφωνα με την έκθεση η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει εκπληρώσει 210 από τους 300 περίπου στόχους που είχαν τεθεί, αναφέρει επικαλούμενη κυβερνητικούς κύκλους. Στον μέτωπο των ιδιωτικοποιήσεων θα γίνουν φέτος μόλις δυο κινήσεις που θα αποφέρουν χαμηλό διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων.

Κάιτελ: Να προχωρήσει η Ελλάδα με τις μεταρρυθμίσεις

Την ίδια ώρα η γερμανική κυβέρνηση απορρίπτει την απαίτηση της ελληνικής κυβέρνησης για μια χρονική παράταση δυο ετών ως «τελείως απαράδεκτη», όπως αναφέρει η εφημερίδα. Ενώπιον ηγετικών στελεχών του κυβερνητικού συνασπισμού η Α. Μέρκελ έχει διαβεβαιώσει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να λάβει το πολύ μερικές εβδομάδες παράταση για τη επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.

Να προχωρήσει στην άμεση υλοποίηση των συμπεφωνημένων μεταρρυθμίσεων καλεί μέσω της εφημερίδας την ελληνική κυβέρνηση ο πρόεδρος του Συνδέσμου της Γερμανικής Βιομηχανίας Χανς Πέτερ Κάιτελ. «Η Ελλάδα θα πρέπει επιτέλους να δεχθεί να βοηθηθεί, να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για επενδύσεις. Διαφορετικά δεν γίνεται. Δεν μπορεί μια χώρα να παραλύει μόνιμα την οικονομική δύναμη μιας ολόκληρης νομισματικής ένωσης». Ο ίδιος εκτιμά ότι απαιτείται η εκπόνηση ενός ορισμένης διάρκειας οικονομικού προγράμματος για την Ελλάδα που θα συντονίζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Σύνδεσμος Γερμανικής Βιομηχανίας θα συμμετείχε σε μια τέτοια πρωτοβουλία, όπως υπογραμμίζει.

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Πως να προχωρήσουν στις όποιες μεταρρυθμίσεις όταν αδυνατούν να μοιράσουν δυό γαϊδάρων άχυρα ?? Αυτό είναι το ζήτημά μας. Σε κάθε περίπτωση στη σημερινή συγκυρία οι μεταρρυθμίσεις στην κατεύθυνση διάλυσης του κράτους και ατελέσφορες και καταστροφικές και εθικά επικίνδυνες είναι απο όποια οπτική και να το δει κανείς. Αλλά κι αυτόν τον διαχωρισμό ανάμεσα στο Λιγνίτη και στη ΔΕΗ δεν μπορούν ούτε θέλουν να κάνουν. Βασικά οι ΑΛΗΤες με τις πολιτικές μαριονέτες τους επιδιώκουν να παραχωρήσουν όλη την άλλοτε περήφανη και οπωσδήποτε πάμπλουτη πατρίδα μας ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ χωρίς οι ίδιοι να πράξουν το παραμικρό ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.  Τίποτε διαφορετικό δεν μπορούν να κάνουν.

2 Σχόλια

Filed under Uncategorized

2 responses to “ΕΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ(Κατάσταση πραγμάτων)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s