ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΛΕΙ Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ


ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

Την άποψή μας ότι είναι «προμελετημένο» το έγκλημα κατά του πολιτισμού από τους 140 πανεπιστημιακούς οι οποίοι επιστρατεύθηκαν εναντίον της ελληνικής γραμματικής,  προβάλει τώρα ο προηγούμενος προεδρος της Βολής Βύρων

Εχει μπωφόρ!… Θα πρέπει να αντιμετωπίζει προσωπικό αδιέξοδο όπως πολλοί στη ΝΔούλα κι αλλού, που μεταφράζεται σε ζήτημα «πολιτικό» για τους επαγγελματίες της Βολής. Γι αυτό η αποκοτιά. Βεβαίως είναι ευπρόσδεκτος στο στερέωμα της ελληνικής αντίστασης. Αν μας κάνεις τούμπα όμως κάηκες μάστορα… ))

Πολύδωρας. Μάλιστα στοχεύοντας σωστά μέσα στη συγκυρία καλεί τους «Συνέλληνες σε πόλεμο» !  Ο Βύρωνας που γενικά έχει δείξει ότι δεν «μασάει»   πήρε το μέρος της δασκάλας του 1ου δημοτικού  σχολείου Ραφήνας η οποία ανέδειξε το θέμα και εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην οποία υπογραμμίζει:

«Μετά λύπης μου, όπως διαβάζω στις εφημερίδες «Δημοκρατία», «Ελεύθερο Τύπο», «Αδέσμευτο Τύπο», «Εστία», «Βραδυνή», «Έθνος» και «Νέα» πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου.

Η  διάλυση της γραμματικής και της γλώσσας γίνεται με. «επιστημονική»  υποστήριξη βαρέως πυροβολικού 140 πανεπιστημιακών! Δεν είναι λάθος ή  αμέλεια. Είναι «προμελέτη».

Μας λέγουν με πρωτοφανή οίηση: «Πώς  τολμάτε, εσείς οι μη λέκτορες, οι μη ειδικοί, οι μη γλωσσολόγοι, οι  αγράμματοι, μ’ ένα λόγο να αντιστέκεσθε;».

Επομένως, ΠΟΛΕΜΟΣ! Γρηγορείτε Συνέλληνες!»

Δείτε όλο το θέμα  ΜΠΛΕΞΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ 140(!) ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΩΣ !

Τα κουραδομήντια έκρυβαν το κείμενο και τα ονόματα των 140 προθύμων. Το βρήκαμε στα Γκούγκλ και μετά εδώ  Επαγγελματίες άνθρωποι που εργάζονται για ξένα συμφέροντα ενδιαφέρονται να ανοίξουν οι δουλειές τους. Δείτε αριστερά στο μονόστηλο πως λειτουργεί ο συντεχνιακός βρόγχος. 

Η παρέμβαση του Βύρωνα δημιούργησε πατατράκ στη Νδούλα απ’ όπου έλαβε πολλά «ΕΥΓΕ».  Αλλοι πολιτικοί, ας είναι και από άλλα κόμματα, να πουν «ΟΧΙ» στην άλωση του ελληνικού πολιτισμού από τον διεθνή παράγοντα και τους «επιστήμονες» δεν υπάρχουν ??

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s