ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ?


ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ?

Και για να τα λέμε όλα, όχι τα μισά, η πολιτική μαφία λειτουργεί κάτω από τον έλεγχο και τις εντολές στα βασικά ζητήματα της ΑΛΗΤ των 5 ομίλων και των μπανκς που χρηματοδοτούν ΟΛΟΥΣ. Αρα αν θέλουμε να πάμε σε αριστερή όπως λένε κυβέρνηση θα πρέπει να υπάρξει ταξική συγκεκριμμένη κατευθυνση στον αγώνα για να ξεφύγουμε από τα πλαίσια της οψίμως καταγγελόμενης κοροϊδίας. Ποιος Θανάσης ?

Και όλα τούτα απαιτούνται όχι για να πάμε σε «δικτατορία του προλεταριάτου», ή σε «σοσιαλισμό», που λέει το «Κ»ΚΕ, αφού ούτε εργατική τάξη διαθέτουμε, ούτε αστική. Η ταξική διαστρωμάτωση της ελλαδάρας μετά από δεκαετίες ασύδοτης ληστοκρατίας είναι πλέον κοινωνικός «πολτός» και Αλήτικη διαπλοκή, νεοαποικιακό «πείραμα» είμαστε. Χρειάζεται μετά την Κάθαρση από τους  εγκληματικούς πυρήνες που είναι ο θεμέλιος λίθος για δημοκρατικό καθεστώς, νέο Σύνταγμα σταθερούς θεσμούς για να ανακάμψει η κοινωνία των πολιτών και σιγά-σιγά να δημιουργηθούν πραγματικές ηγεσίες παντού. Χρειαζόμαστε και ισχυρό κράτος και ισχυρό ιδιωτικό τομέα σε συνδυασμό με κάποια πολιτιστική επανάσταση για να πετύχουμε την εθνική παλινόρθωση και την Ανεξαρτησία.

Με το να κρύβονται πίσω από την «Αριστερά» ως ομοϊδεάτες υποστηρικτές της κοινοί πασοκόγυφτοι και πίσω απ’ τους αντιμνημονιακούς «πατριώτες»  ΝΔουλοι, όλοι με τις πλάτες και το χρήμα των Αλήτ δεν πάμε πουθενά. Αυτή είναι τώρα η κατάσταση. Αρα χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια…))

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s