Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΗΠΑ


 

ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ PEANUTS ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ MADE IN US

Ασε, τι να λέμε τώρα…)) Το γλυκούλικο προσωπάκι του Σαχλαμαρά προσέξτε μόνο.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

«Μυστική» σύσκεψη χθες βράδυ αναφέρεται δεξιά κι αριστερά με τη συμμετοχή του μίστερ Τίποτα ΥΠΕΞ Αβραμό και του «κόκκινου», επειδή έβγαλε γλώσσα κατά την «Αλητεία στη Γιουγκοσλαβία» νάνου Πάνου για την πολεμική προετοιμασία του Γ’ΠΠ, τον οποίον ξεκινά η Νέα Τάξη των Μπανκς σε πολλά μέτωπα. Ουσιαστικά ο πρώην Πρόεδρος μας επισκέφθηκε αντί για τη Χίλαρυ που έχει φόρτο εργασίας αυτή την εποχή και όχι για να φέρει «βοήθεια» 100 εκατομμυρια δολάρια που γράφουν σήμερα όλες οι κουραδομηχανές της «ενημέρωσης».  

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείο Μ. Βρετάνιας αλλά και γύρω από την Πλατεία Συντάγματος. Γιγαντόσωμοι άνδρες της ασφαλείας του και έλληνες αστυνομικοί έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό μέχρι τις 16:00 το απόγευμα που δίνεται ως επίσημη ώρα αναχώρησης του πρώην Πλανητάρχη. 

Οταν είναι να ξεκινήσει κάποια «Αλητεια» κάπου, οι αμερικάνοι ειδοποιούν τους «συμμάχους» και αναλόγως με το βαθμό της εμπλοκής μπορεί να ταξιδέψει απεσταλμένος από το βαθμό του πρέσβυ κι απάνω.  Η επίσκεψη του Υψηλότατου αυτή την εποχή προδίδει που πάει το πράμα για την Ελλάδα. Τα μέτωπα κι οι ρόλοι των κρατών έχουν ξεχωρισθεί στη Μέση Ανατολή, όπου έχει ωριμάσει η κατάσταση με την επιτυχία της τρομοκρατικής επίθεσης στο επιτελείο του Ασσαντ και της αδυναμίας του να διώξει τους εμπειροπόλεμους αντάρτες από τη Δαμασκό. Οι ρώσοι μας έχουν προειδοποιήσει, ότι με την αντιπυραυλική ζώνη των ΗΠΑ εγκαταστημενη στα πολύπαθα χώματά μας θα μας χτυπήσουν, εννοείται και με πυρηνικά που είναι πολύ της μόδας τελευταία…   

Κατά τ’ άλλα ο Κλίντον λένε θα εγκαινιάσει την προσπάθεια «Ελληνική Πρωτοβουλία»(Hellenic Initiative), στην οποία συμμετέχουν γνωστοί μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και έχει ως πρώτο στόχο τη συγκέντρωση 100 εκατ. δολαρίων. Επίσης, θα επικεντρωθεί σε δραστηριότητες όπως την ενίσχυση μεμονωμένων φιλανθρωπικών οργανώσεων(σσ. ΜΚΟ βιτρίνα για επιχειρήσεις πραχτόρων), που αποδεδειγμένα συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο (όχι όπως η Χρυσή Αυγή))) .

Η πρωτοβουλία αυτή που έχει την μορφή fund, έχει επίσης ως στόχο την υλοποίηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, που έχει ανάγκη η χώρα σε νευραλγικούς τομείς, όπως είναι ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός, η δικαιοσύνη και η παιδεία, αλλά και στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Και οι τρείς θεσμοί που έχουν πλήρως καταρρεύσει έχουν νευραλγική σημασία για να συνεχιστεί ο Διωγμός του ελληνικού λαού και να ολοκληρωθεί η Εθνοκάθαρση.

Παρότι είναι τόσο φτηνιάρηδες στη «βοήθεια» απέναντι σε μιά χώρα από την οποία οι διεθνείς κι οι ντόπιοι τοκογλύφοι «τράβηξαν» εκατοντάδες εκατομμύρια την τελευταία τριετία δε λέμε ότι το φαντ αυτό έχει σχέση με την έξοδό μας απ’ το ευρώ. Η μεταφορά πάντως του ελληνικού ναυάγιου κάτω από την άμεση κηδεμονία των αγγλοαμερικάνων θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη, ασχέτως με τι θα συμβεί με την ευρωζωνη και τη Μέρκελ που ακόμη αντιστέκεται και βάλει εναντίον των αμερικανοτσολιάδων της Αθήνας.

Προηγούμενος σταθμός του Κλίντον ήταν η Κύπρος όπου βρέθηκε ξάφνου χθες ως προσκεκλημένος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Κύπρου με αντικείμενο να δώσει μία και μόνο διάλεξη με θέμα την «Παγκόσμια Οικονομική Κρίση». Ο ελληνισμός είναι αδιαίρετος για τους εχθρούς του… 

3 Σχόλια

Filed under Uncategorized

3 responses to “Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΗΠΑ

  1. giorgos

    Μαλλον ηρθε για επενδυσεις με ομαδα επενδυτων.

  2. Πολύ σωστά ! Και η υποδούλωσή μας με επενδύσεις προχωρεί πολύ καιρο τώρα.. Για να διαπιστώσετε ότι πρώτα εμείς στα Νεώτερα γράφουμε και μετά επιβεβαιωνόμαστε, δείτε τι συγκεκριμμένα απαιτούν για να εξαφανιστούμε ως εθνική οντότητα οι ΗΠΑ στο http://www.defencenet.gr Πρώτο μέλημα των «συμμάχων» είναι να μην πάμε τώρα με τους ρώσους όπως αξιώνει η στοιχειώδης εθνική λογική εάν θέλουμε να αποφύγουμε τη σκλαβια. Εμείς τρία χρόνια τώρα σας λέμε ότι θα έρθει αυτή η στιγμή να μπορούμε να ξεφύγουμε από τον ζυγό κι αυτή η στιγμή είναι τώρα σε λίγο, μετά την έναρξη μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεων στη γειτονιά μας.

    Εννοείται πως μόλις τιμωρηθούν οι προδότες στο εσωτερικό της χώρας και αποκτήσουμε ελληνική κυβέρνηση θα αλλάξουν στάση και θα μας παρακαλάνε και οι μεν και οι δεν, αφού θα έχουν πολύ δουλειά να κάνουν αλλού… Τότε όμως θα είμαστε κι εμείς ως έλληνες μέσα στο γεωπολιτικό «παιχνίδι» και θα πρέπει να εξετάσουμε με καθαρή ματιά την κατάσταση όπως θα διαμορφώνεται για να επιλέξουμε στρατόπεδο ως ανεξάρτητη χώρα. Αν πάλι είμαστε διάτρητοι από πράχτωρες πάλι θα μας διχάσουν. Για όλα τα παραπάνω απαιτείται ηγεσία… ))

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s