ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ


ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΚΕ ΤΑ ΣΤΥΛΩΣΑΝ!

ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΙ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ…

Είναι πολλοί οι παράγοντες που …μεσολαβούν για να πάρουν παράνομα (και αντισυνταγματικά) τα λεφτά μας από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ οι γυφτοπασόκοι προδότες.   Πέρα από την ίδια τη ΔΕΗ που αρνείται τον βρώμικο ρόλο, το ΚΚΕ λέει να επιστρέφονται στις εφορίες τα εντάλματα πληρωμών. Στις οποίες εφορίες επικρατεί κατάσταση «λευκής απεργίας» γιατί τα σκάτωσαν απειλώντας και τρομοκρατώντας… Λογικά πρέπει να σπάσουν τα ΄μουτρα τους. Αλλά είπαμε, συν Αθηνά και χείρα κίνει… Εδώ όμως υπάρχουν άλλοι που βιάζονται να πληρώσουν !

Ο Θάνος ενημερώνει, ότι όσοι έχουν λογαριασμό στο taxis, μπορούν μέσα από το menu «Υπηρεσίες προς Πολίτες» και την επιλογή  Ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου,  μπορούν να δουν το νέο χαράτσι που καλούνται να πληρώσουν, αφού πρώτα βάλουν τον κωδικό τους.

Σχεδόν κανένας δεν γλυτώνει και πριν καλά-καλά προλάβουν να διαβάσουν το ειδοποιητήριο του ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΣΤΡΑΒΟΚΩΛΟΥ και ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΥ υπουργού και των επίσης άσχετων αναπληρωτών του, καλούνται να καταβάλουν τα χαράτσια στους ληστοσυμμορίτες, μέχρι 30/9/2011 εφάπαξ (για να έχουν έκπτωση 5%!!!). Η δόση δεν μπορεί να είναι κάτω των 300€!!!!!!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΟΥ??? ΣΦΙΞΟΥ ΚΙ’ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΡΔΟΥΛΕΣ….
Τώρα, αν είσαι ΑΝΑΠΗΡΟΣ, άνω του 67% και άνω του 80%, και έχεις εκκαθαριστικό επιστροφής φόρου εισοδήματος πάνω από 1.000€ εκ του λόγου τούτου, τα καθάρματα του Τζέφρι και του Μπεν, χέστηκαν από καημό για τις αυξημένες ανάγκες σου.

Για παράδειγμα: Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπαρμπανίκος, με έμφραγμα και σπονδυλοδεσία κλπ, με εκκαθαριστικό από Ιούνιο μήνα έχει να λαμβάνει επιστροφή φόρου εισοδήματος, αλλά ο κωλοτούμπας παχύδερμος υπουργός οικονομικών και αντιγκαγκάς, δεν μου τα δίνει. Πήγα σήμερα για 4η φορά στη Δ.Ο.Υ. και μου είπαν να μη βιάζομαι, γιατί είμαι στη κατάσταση Νο 6, ενώ τα σαΐνια του χοντρού και φαφλατά υπουργού, βρίσκονται ακόμα στη κατάσταση Νο 2!!!!!!! Από Ιούνιο παρακαλώ!!!

BARBANIKOS 

TSOUTSOUNEROS.EU !

Η ΣΗΜΑΙΑ(ΩΣ ΝΤΕΚΟΡ) ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ?

Εμείς απλώς να υπενθυμίσουμε την κακοήθη παραπλάνηση και εδώ του κοινού,  η οποία μπορεί να αποτελέσει δικαστική ύλη στις χώρες όπου υπάρχουν ακόμα δικαστές και εισαγγελείς

Φυσικά ξέρουν ότι λένε ψέμματα, αφού τα ακατάπαυστα χαράτσια στα ακίνητα είναι κοινή μοίρα όλων των χωρών που μπαίνουν σε καθεστως ΔΝΤ .  Αλλωστε και το μετα(μοντέρνο)κάθαρμα ΓΑΜΑΠ απεκλειε την υπαγωγή της ελλαδάρας στο ΔΝΤ μέρες πριν το έγκλημα.  Με την έννοια αυτή θα μπορούσε να θεωρηθεί προαναγγελία του μετρου…

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε