O ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΕΜΠΗΞΕ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟCIA’S


ΟΡΑΤΗ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ «ΓΙΩΡΓΑΚΗ» ΚΑΙ ΣΙΑ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ…

Λάβρος κατά του αρχικαθαρματος «γιωργάκης» ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ και «τσάρος» της οικονομίας επί Αντρέα Π. Ρουμελιώττης έμπηξε το καρφί στην πληγή της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του ελληνικού λαού από τους Αλήτ.  Με γραπτή του δήλωση, ζητά να ερωτηθεί ο πρώην πορδυπουργός, αν γνώριζε τις απόψεις του Ντομινίκ Στρος Καν «σχετικά με τις προβληματικές πτυχές» του προγράμματος που εκπονήθηκε από την…..Ελλάδα(..) !!!.

Πέρα από την υπενθύμιση της στάσης του Στρως Καν, ο οποιος πλήρωσε πολλαπλα την αποκοτιά του να μας προειδοποιήσει,  τα άρρωστα καθάρματα που αφάνισαν την ελλαδάρα μαζύ με τον ΓΑΜΑΠ οφείλουν κατά τον Ρουμελιώτη να διευκρινίσουν: 1) Γιατί δεν επιδίωξαν την άμεση αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους όπως του υποδείκνυε ο Ντομινίκ Στρος Καν, 2) Γιατί αποδέχτηκαν τόσο υψηλό επιτόκιο δανεισμού από την Ευρωζώνη, και 3) Γιατί συμφώνησαν σε τόσο σύντομη χρονική περίοδο δημοσιονομικής προσαρμογής, καταστρέφοντας συνειδητά λεμε εμείς, τον τόπο μας.

Ο Ρουμελιώτης από το ΔΝΤ αποκαλύπτει ότι ο ίδιος ενημέρωσε τον κ. Παπανδρέου για τα τρία αυτά θέματα και επιφυλάσσεται να δώσει στη δημοσιότητα και άλλα στοιχεία. Εννοείται ότι η κατάθεση ουσιαστικά του πλέον επαϊοντος παράγοντα στοιχειοθετημένη όπως δείχνει είναι ικανή να στείλουν στην κόλαση τη συμμορία των προδοτών. Αλλά,  κι ακόμη παραπέρα, αν το καλοσκεφτείς, να κρέμονται ψηλά να φαίνονται απο μακρυά σε όλη την ελληνική ιστορία.

Νωρίτερα κοινά πραχτωρολαμόγια πέριξ του πρωτοκαθάρματος είχαν σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ρουμελιώτη στους New York Times για το γενοκτονικό οικονομικό πρόγραμμα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα. Ο Ρουμελιώτης είχε δηλώσει στην αμερικανική εφημερίδα πως «στο ΔΝΤ γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή ότι αυτό το πρόγραμμα ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί διότι δεν υπήρχε στην ιστορία κάποιο επιτυχημένο προηγούμενο». 

2 Σχόλια

Filed under Uncategorized

2 responses to “O ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΕΜΠΗΞΕ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟCIA’S

Σχολιάστε