ΜΑΣ ΕΣΒΗΣΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ!

ΥΠΕΞ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ !

Υπουργός από το εξωτερικόν !   Τι είχαμε, τι έχουμε, τι μέλει ακόμη να μας βρει…

Κανείς δεν τη θέλει κι όμως συνεχίζει στον άθλιο ρόλο της… Μήπως δεν είναι πια στο χέρι της να πάει να κρυφτεί?

Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ!

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ξεκινώντας από τη δήλωση της κας Μπακογιάννη ότι κανείς δεν επιτρέπεται να μονοπωλεί την ονομασία Μακεδονία επειδή είναι ευρύτερη περιοχή που ανήκει, πέρα από το 40% της ΦΥΡΟΜ, κατά 51% στην Ελλάδα και κατά 9% στη Βουλγαρία…
Υπάρχει διακομματική μεθόδευση στο ξεπούλημα τού ονόματος, αλλά και γενικότερα για τη μείωση του εθνικού χώρου και της κυριαρχιας της χώρας, όπως φάνηκε στο πανελλήνιο από την ορκομωσία του Παπούλια στην πρόεδρο της βουλής, την κα Ψαρούδα Μπενάκη.

Το ξεπούλημα ξεκίνησαν απ’ το 92 αδιαφορώντας έκτοτε – κυβερνήσεις και αντιπολίτευση – για τις αναγνωρίσεις ως “Μακεδονία” από τα περισσότερα κράτη και φτάσαμε τώρα να έχει ντε φάκτο επιβληθεί διεθνώς το συνταγματικό όνομα . Σε όλα τα εθνικά ζητήματα, παρατηρούνται ο ίδιος ενδοτισμός και η δημιουργία αρνητικών τετελεσμένων χωρίς ενημέρωση του κόσμου. Το βλέπουμε κατ’ εξακολούθηση στην αντιμετώπιση των Τούρκων, αλλά και με τους Αλβανούς, από πολλά χρόνια.

Παράλληλα, με συνέπεια και συνέχεια οι πολιτικοί όλων των κομμάτων πλην ΚΚΕ(στέκεται μάλλον ουδέτερο !), επιδίδονται στην αποδόμηση του πολιτισμού μας, καταστρέφουν την ελληνική γλώσσα και παιδεία με συνεχή υπονομεύση μέσα από τα μμε, διαλύουν την ελληνική εκπαίδευση στα σχολεία και στα παν/μια. Ως αντιβαρο προοθούν τα κολέγια, την αγγλική γλώσσα και τα σκουπίδια του σόου μπίζ.  Η αποκολοκύνθωση του ρωμιού σε όλο της το μεγαλείο !

Επιχαίρουν οι τηλεκανίβαλοι για τις δυό δεκάρες που τσεπώνουν παραπάνω  δείχνοντας  τα παλιόμουτρα τους στο γυαλί.  Από

ΟΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΙ» ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ! Αυτό αφηγείται η ιστοσελίδα της ΣΙΑ, οι αναλύσεις τους, ή στήριξη στην επιχείρηση αφανισμού μας από την κατοχική διακυβέρνηση ανδρεικέλων τους. Φυσικά εμείς τους δώσαμε το «δικαίωμα».

καιρό φτάσαμε στο σημείο η αγγλομερικάνικη προπαγάνδα να μονοπωλεί τις ειδήσεις που έγιναν «νιούζ” σε όλα τα μέσα “ενημέρωσης” . Τα δε κρατικά κανάλια, που τα πληρώνουμε έξτρα και υποχρεωτικά με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ να πρωτοστατούν σε ραγιαδισμό και αγγλοπρέπεια.

Με τέτοιο περιβάλλον ξεπουλήματος που έχουμε διαμορφώσει  ως κράτος είναι αστείο ότι η κα Μπακογιάννη συνοδεύει τη νέα αυτή υποχώρηση περί μή μονοπώλησης του ονόματος προτάσσοντας τα στάνταρ καθησυχαστικά της, “πως εμείς κάναμε ότι υποχώρηση μας αναλογεί”, “φτάσαμε στου δρόμου τα μισά”, “εναπόκειται στην αλλη πλευρά…” και …κολοκύθια με τη ρίγανη. Τα έχουμε δώσει όλα στους συμμάχους !  Και την Παιδεία πρώτη !

Αυτά έκανε η Ντόρα ως ΥΠ.ΕΞ. και συνεχίζει με το νέο κόμμα τα ίδια σε επίπεδο επαφών…   Σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής  πρώτη προτεραιότητα του αμερικάνου ΓΑΜΑΠ που έφερε το ΔΝΤ στην Ευρώπη είναι η διάλυση της Ευρωζώνης και της Ε.Ε. Μετά η καταστροφή της Ελλάδας που και με την ύπαρξή της μόνον στέκεται εμπόδιο στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ στην περιοχή

Κατά τ’ άλλα για την πορεία αφανισμού μας, οι προδότες τό είχαν τούμπανο καλοσχεδιασμένο !  Ο Καρατζαφύρερ που επαίρεται και συχνά διαρρέει πληροφορίες από τις αγγλοαμερικάνικες υπηρεσίες «τα είπε όλα» όσα τώρα συμβαίνουν σε ανύποπτο χρόνο. Εδώ, στο βίντεο.

ΜΠΑ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Για καλή μας τύχη, οι σιωναζί του Ισραήλ είναι από πέρσυ στα μαχαίρια με τους νεοοθωμανούς που ζούν την αναγέννησή τους… Ετσι έχουν περιοριστεί οι προκλήσεις, αλλά και οι προσδοκίες τους για άμεση κατάκτηση ελληνικής γης και ύδατος στο Αιγαίο. Πλέον οι αμερικάνοι με τον γιωργάκη τους στο σβέρκο μας δείχνουν να μην τους αφήνουν και πολλαπλασιάζονται τώρα οι αποκαλύψεις για τον κρυμμενο ενεργειακό θησαυρό της ελλαδάρας…

Και μια ιστορική αναδρομή

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

Και πριν και μετά το 81 οι πολιτικοί ήταν «πουλημένοι», κυρίως στους αγγλοαμερικάνους που κατέχουν έτσι  την χώρα μας, κοντά 60 χρόνια.  Απλώς το 81 με το πεντακάθαρμα τον Αντρέα που ο λαός νόμιζε ότι περνάμε σε σοσιαλισμό (!)) μπήκαμε στο πρόγραμμα με το οποίο μας έφεραν εδώ, στη ρευστοποίηση της Ελλάδας.  

Οι κομμουνιστές ηγέτες, αλλά και άλλοι διάφοροι ήταν πουλημένοι ΦΑΝΕΡΑ στους σοβιετικούς και θησαύριζαν κάνοντας μπίζνες. Οποιος ευρισκόμενος σε νευραλγικό πόστο ξεκινά να πουλιέται, σύντομα πουλιέται παντού απ’ όπου μπορεί να τα παίρνει και πατρίδα παύει να  έχει… Αυτό το μπλόγκι από παλιά αναφέρει κάθε τόσο διάφορες περιπτώσεις πουλημένων, οι οποίοι βρίσκονται παντού, ακόμα και τον χώρο της αντίστασης πάνε να καταλάβουν γιατί βλέπουν τη δραματική κατάσταση του ελληνικου λαού ως ευκαιρία να μεσολαβήσουν στον ξένο παράγοντα…

Αυτό ήταν το πρόβλημα μας από τότε, μετά τον εμφύλιο έως και τώρα, οι “πράχτωρες-εισπράχτωρες”, η ατιμώρητη κλεπτοκρατία που αποδιοργανώνει το κράτος και διαλύει την κοινωνία  μέ τη διαφθορά.  Μετά την κατοχή, αποδεχόμενοι την έλευση των εγγλέζων οδηγηθήκαμε σε εμφύλιο στη διάρκεια του οποίου εγκαταστάθηκαν πράχτωρες στις ηγεσίες αριστερας και δεξιάς  αφού εξολόθρευσαν τους πατριώτες ηγέτες. 

Από τότε βαστά αυτή η κολώνια.  Τελευταίος πατριώτης προαλοιφόμενος ηγέτης που εξολοθρεύτηκε πρέπει να ήταν ο Παναγούλης απευθείας από τους αμερικάνους…  Για να εξακολουθήσουμε να υπάρχουμε χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ ευρεία  Κάθαρση, κάποιοι να πληρώσουν παραδειγματικά και να γίνει νέο Σύνταγμα με αυστηρές διατάξεις που να ορίζει ότι ευθύνονται με τις περιουσίες τους μεταξύ άλλων πολλών. 

Εως τότε , μέχρι να συγκροτηθεί ισχυρό και πιό δίκαιο ελληνικό κράτος, ο έλληνας και αφού φως στο τούνελ της κρίσης δεν πρόκειται να εμφανιστεί για να τον ξανακοροϊδέψουν, θα τους αντιμετωπίζει ως κοινούς ποινικούς και προδότες που έφτασαν να πουλήσουν όλη τη χώρα καθιστώντας υποζύγια όλο τον ελληνικό λαό και τις μελλοντικές γενιές.

M.A.

Για τη ληστρική και εθνοκτόνα δράση της φαμίλιας Μητσοτάκη έχουν καταγγελθεί πάμπολα τεκμηριωμένα. Τα τελευταία εδώ.

Σχολιάστε