ΙΕΡΗ(ΔΥΤΙΚΗ) ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ!


Φλεγόμενο το ιμπεριαΛΗΣΤΡΙΚΟ τορνέϊντο βουτάει με τη μούρη στην ερημο της Λιβύης ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

ΤΟ ΝΙΕΤ!

ΓΑΛΛΟΣ ΥΠ.ΕΞ (ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ)

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ «ΠΑΙΖΕΙ» ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ 

Οι ρώσοι όπως σύμπας ο ντουνιάς γνωρίζει, έχουν στην Ταρτούς της Συρίας τη μοναδική βάση τους  στη Μεσόγειο  και στα ενδότερα τη δυναστεία των Ασσαντ, τον στενό σύμμαχο του Ιράν, να κάνουν όλοι τις δουλειές τους… Το δε ΝATO με τους τούρκους μπροστάρηδες και τις αραβικές μαριονέτες των ΗΠΑ(όρα Κατάρ)  κάνουν εμφύλιο εκεί από πέρσι με λούμπεν μισθοφόρους, Αλ  Κάϊντα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις κατά τα πρότυπα της Λιβύης. Εχουν μάλιστα διαθέσει  άφθονο και βαρύτατο εξοπλισμό στην «ένοπλη αντιπολίτευση» προκειμένου να γίνεται κόλαση με βομβαρδισμούς κατ’ απάνω στους αμάχους για να τους ξεφωλιάσουν τα στρατα του Ασσαντ όπως έγινε στη μαρτυρική πόλη Χομς.

Και κλάααμα ολούθε γύρω παντού τα κουραδοκάναλα της παγκοσμιοποίησης (ΣΙΑ- μαφία-ντόπια αλητεία), γιατί

ο νέος Καντάφι σφάζει κι αυτός τους συμπολίτες του, οι οποίοι, τι άλλο,  παρακαλάνε τους «σταυροφόρους» της Δύσης να ‘ρθουν να τους σώσουν με τον …»πολιτισμό» αντάμα. )) Αυτό το δράμα παίζεται νυχθημερόν στις οθόνες μας μέχρι να αιστανθούμε λύτρωση όταν φτάσει πιά στη μύτη μας εδώ όπου βρίσκεται ο καθένας, η μυρουδιά του αίματος από μυριάδες αδικοσφαγμένους αραπάδες …

Μέσα σ’ αυτή την ωραία ατιμόσφαιρα βγαίνει ο μαλάκας  ο Αλέν Ζιπέ γάλλος υπουργός Εξωτερικών να δηλώσει πως η παροχή όπλων στους αντικαθεστωτικούς στη Συρία μπορεί να προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο, λες και τώρα γίνεται λογομαχία….  «Ο συριακός λαός είναι βαθιά διχασμένος και αν δώσουμε όπλα σε μια ορισμένη οργάνωση της αντιπολίτευσης στη χώρα, θα προκαλέσουμε εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στους χριστιανούς, τους αλουίτες, τους σουνίτες και τους σιίτες, κάτι που μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη καταστροφή από την σημερινή», τόνισε ο Ζιπέ στον ΚΡΑ-ΚΡΑτικό radio France Culture(…).

Ετσι ο μαλάκας(δις) απειλώντας μαρτύρησε και το σχέδιο τους. Τι προτίθενται δηλαδή να διαπράξουν επειδή οι ρώσοι με τα αντιαεροπορικά και τα συστηματα ραντάρ τελευταίας κοπής που έβαλαν εκεί δεν τους αφήνουν να βομβαρδίσουν με την ησυχία τους.
Σύμφωνα με τον Ζιπέ πάντα, η Ρωσία που έχει μπλοκάρει κάθε προσπάθεια του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ να εγκρίνει απευθείας επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Συρία, «έχει κάνει λάθος υπολογισμό, μεσοπρόθεσμα».  Αυτό τώρα κολάει στο ότι ο δρόμος προς την Τεχεράνη περνάει από τη Δαμασκό όπως σας λέμε καιρό τώρα… Δηλαδή ότι είναι αποφασισμένα τα δυτικά στρατόκαυλα φασισταριά να επιτεθούν και άς έχουν βάλει οι ρώσοι δικούς τους εκεί αλεξιπτωτιστες, ειδικές δυνάμεις, ειδικούς διάφορους.  Η δέ Μόσχα βγήκε χθες με διάψευση-επιβεβαίωση να πει ότι έχουν στη Συρία μόνον συμβούλους ! ))

«Μας προσάπτεται η επέμβαση στη Λιβύη, θεωρούν ότι ξεπεράσαμε την εντολή μας στη Λιβύη, κάτι που δεν το νομίζω», τόνισε ο Ζιπέ, υπογραμμίζοντας πως «η Ρωσία έχει συμφέροντα στη Συρία: Πουλάει μεγάλες ποσότητες όπλων ή τουλάχιστον πουλούσε μεγάλες ποσότητες όπλων στο συριακό καθεστώς».


 «Η Ρωσία φοβάται επίσης την διάδοση του Ισλάμ στο έδαφός της και για το λόγο αυτό είναι αρνητική σε αυτό που συμβαίνει στη Συρία», πρόσθεσε.  Ενώ η Γαλλία δεν φοβάται τη διάδοση του αμερικανοκίνητου Ισλάμ… Ο Ασσαντ τους κάθεται στο λαιμό επίσης επειδή έχει πολιτικό καθεστώς που πολεμά τους κληρικοφασίστες ισλαμιστές της ΣΙΑ, ακριβώς δηλαδή όπως ο Καντάφι στη Λιβύη και ο Χουσεϊν στο Ιράκ πριν γίνουν ολοκαύτωμα…


Σύμφωνα με τα ξένα πραχτωρεία, ο Ζιπέ «εξέφρασε την ελπίδα η Ρωσία να δει πραγματικά τι συμβαίνει στη Συρία». Kαι να επιτρέψουν στους δυτικούς να βομβαρδίσουν με την ησυχία τους και να εγκαταστήσουν στη Δαμασκο μια ακόμα αποικιακή κυβέρνηση!  Να έχουν δηλαδή στο χέρι τους τη ρωσική βάση στην Ταρτούς, αν είναι δυνατόν…

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε